Putboringen Limburg

Wil je een waterput laten installeren of de nodige voorzieningen treffen voor een geothermische warmtepomp, dan kan je niet buiten een putboring. Omwille van de schaarste en hoge kostprijs van drinkwater en de toegenomen vraag naar alternatieve warmtebronnen, winnen putboringen voortdurend aan populariteit.

Putboringen Limburg

Wil je een waterput laten installeren of de nodige voorzieningen treffen voor een geothermische warmtepomp, dan kan je niet buiten een putboring. Omwille van de schaarste en hoge kostprijs van drinkwater en de toegenomen vraag naar alternatieve warmtebronnen, winnen putboringen voortdurend aan populariteit.

druppel

Putboringen Limburg

Putboringen in Limburg worden vooral uitgevoerd in de zoektocht naar drinkwater voor mens en/of dier, als basis voor geothermische energie of in functie van bronbemaling.
Een putboring vormt de basis voor de plaatsing van een waterput. Die kan dienen als drinkwaterbron voor mensen en dieren, maar ook voor de irrigatie van gewassen van de plaatselijke landbouwer.

Ook voor de plaatsing van een geothermische warmtepomp is een putboring vereist. Daarbij haalt die laatste via een ondergronds lussysteem warmte uit de aarde om zo je woning of bedrijf te verwarmen.
Putboringen in Limburg zijn dikwijls ook noodzakelijk bij de bouw van ondergrondse parkeergarages, kelders en funderingen. Via bronbemaling wordt de grondwaterstand tijdelijk verlaagd zodat het bouwproject succesvol uitgevoerd kan worden.

Putboringen Mertens, kiezen voor 65 jaar ervaring en vakmanschap

Putboringen Mertens heeft in 65 jaar tijd een heel sterke reputatie opgebouwd. Vanaf de eerste putboring met tractor, driepikkel en pomp in 1957 tot de geavanceerde, hoogtechnologische putboringen van vandaag, kwaliteit en duurzaamheid staan steeds centraal in onze aanpak.

Dankzij onze jarenlange ervaring en verregaande vakkennis weten wij waar en hoe we best kunnen boren. Daarbij houden we onder meer rekening met de opbouw van de ondergrond en de watervoerende lagen.
Bovendien investeren we voortdurend in innovatie, onderzoek en monitoring, met het oog op slim water- en energieverbruik.

Wil je meer weten over putboringen in Limburg? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

putboringen-limburg

Waarom kiezen voor putboringen Mertens?

We kennen de ondergrond als geen ander en weten exact tot op welke diepte wij dienen te boren. Wij houden daarbij ook rekening met de omgeving. Zo garanderen wij een optimaal én duurzaam resultaat. Voor het plaatsen van een waterput of warmtepomp zijn boringen nodig.

Het is van belang om te weten waar je deze boringen het best kan doen. Met een pak aan ervaring hebben wij de expertise in huis om te zorgen voor een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Meer informatie over putboringen Limburg

Wil jij jouw putboringen aan een professioneel bedrijf met meer dan 65 jaar boorervaring overlaten? Neem dan contact op met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte of bijkomende informatie aan. Wij helpen je graag verder.

Putboringen-Mertens-klein kopiëren

GEOTECH BV
Molenstraat 85
9255 Buggenhout
BTW BE 0873.675.238

Tel: +32 (0)479 70 03 36
info@pbmertens.be

Over Putboringen Mertens

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor grond- en putboringen? Voor zowel analyse als de effectieve uitvoering kan je daarom terecht bij Putboringen Mertens. Daarbij gaan we niet alleen voor een optimaal resultaat voor jou als klant, maar letten we ook op duurzaamheid van de grondwerken.